Vijf leuke dingen om te doen met mooi weer

Het liet even op zich wachten, maar dan is het eindelijk zover: mooi weer. Neem een moment om te genieten van de stralende zon. Het vliegtuig pakken naar een vreemd land is helemaal niet nodig. In Nederland zijn genoeg leuke dingen te doen tijdens de warmere dagen.

Een stranddagje – Bergen aan Zee

Op een handdoek genieten van de warme zon, een potje volleybal en vervolgens een frisse duik in het water. Voor heerlijk vertoeven op het strand hoef je niet naar Zuid-Europa, dat kan namelijk ook gewoon in eigen land. Scheveningen is een populaire badplaats in Nederland, maar vergeet de andere leuke stranden in Nederland zeker niet. Vermijd de drukte van Scheveningen en leg die handdoek neer op het strand van Bergen aan Zee. Een stuk kleinschaliger met een aantal leuke strandtentjes om een lekker hapje te

leuke dingen

Picknick

Verruil het terras eens voor een kleedje in het park. Zorg voor lekkere snacks, haal dat koude biertje of die fles wijn uit de koelkast en je bent klaar. Ga samen met vrienden gezellig in het stadspark zitten om bij te kletsen terwijl jullie genieten van het mooie weer. Je kunt zolang blijven zitten als je wilt en het bespaart ook nog eens geld.

Tulpen – Lisse

Een Nederlands trademark is zonder twijfel de tulp. Hang eens de toerist uit in eigen land en bezoek De Keukenhof. Dit bloemenpark in Lisse trekt bezoekers vanuit de hele wereld. En er gaan niet voor niets zoveel bezoekers naartoe, dus grijp je kans om door het bloemenveld te lopen. Zorg dat de fotocamera binnen handbereik is terwijl je door het prachtige veld met kleurige bloemen wandelt.

Door de stadsgrachten – Amsterdam

Met warm weer is het heerlijk om het water op te gaan. Dé ideale kans om een boot te huren in Amsterdam. Je kan makkelijk een boot huren van een particulier en een dagje door de stadsgrachten varen. Zo zie je de stad gelijk van een andere kant.

Wandelen – Veluwe

Liever iets meer actie? Zoek dan de Nederlandse natuur op. En dat hoeft totaal niet suf te zijn. Ontsnap even aan je dagelijkse omgeving om de Veluwse geuren en kleuren in je op te nemen. Na een wandeling op de Veluwe ben je weer helemaal ontspannen. Denk er wel aan genoeg water mee te nemen.