Bedrukte stanleymessen voor iedere klusser!

Wil je jouw magazijnmedewerkers verrassen met een handige gadget? Of wil je jouw klusbedrijf een professionele look geven? Het relatiegeschenkenbedrijf Joinz voorziet al  jouw gereedschappen van een bedrukt logo! Eén van de populairste gadgets zijn de bedrukte stanleymessen. Maar wat maakt een stanleymes nou zo een populair geschenk? En waarom zou je bij Joinz je stanleymessen laten bedrukken met jouw logo?

Joinz gereedschap bedrukken

Joinz is al jarenlang gespecialiseerd in de bedrukking van relatiegeschenken en promotiemateriaal. Een echte favoriet voor klusbedrijven of hobbyklussers is bedrukt gereedschap. Bij Joinz zijn ze er van overtuigd dat er in een ieder een ‘Handige Harry’ verborgen zit. Een bedrukte rolmaat, waterpas of zaklamp is dan ook een leuk geschenk dat altijd goed van pas komt!

Wil je jouw klusbedrijf een upgrade geven met eigen merchandise? Dan is het bedrukte gereedschap van Joinz echt wat voor jou! Verras je medewerkers met de handigste gadgets en geef zo direct jouw bedrijf een professionele look. Met bedrukt gereedschap kom je bovendien ervaren over bij nieuwe klanten en maak je gegarandeerd een goede eerste indruk!

Ben je op zoek naar een creatief weggevertje voor op de beurs of een ander evenement? Ook dan zit je goed met het bedrukte gereedschap van Joinz! Joinz biedt een ruim assortiment van goedkope uitdelers aan zoals meetlinten, stanleymessen, zaklampjes en sleutelhangers met een handige gadget. Op deze manier valt jouw bedrijf extra op en hebben je potentiële klanten een leuk aandenken aan jouw bedrijf. Garantie op naamsbekendheid dus!

Ben je benieuwd hoe jouw bedrukte gereedschappen eruit komen te zien? Vraag dan een gratis en geheel vrijblijvend ontwerp aan bij de designers van Joinz.

Stanleymessen bedrukken bij Joinz

Het favoriete relatiegeschenk binnen de gereedschappen blijft echter het bedrukte stanleymes. Deze goedkope gadget is al te bedrukken vanaf €0,49 per stuk! Dit voordelige weggevertje is zo ideaal te gebruiken om jouw bedrijf op een unieke en leuke manier te promoten. Met een stanleymes met logo als weggevertje voor (potentiële) klanten creëer je ten eerste een hoop naamsbekendheid voor jouw bedrijf. Daarnaast komt een stanleymes altijd weer van pas op onverwachte momenten. Een voordelige manier om jouw bedrijf een reclameboost te geven!

De stanleymessen van Joinz staan bekend om hun hoge kwaliteit en veiligheidseisen. Alle stanleymessen bevatten meerdere mesjes die ervoor zorgen dat jij altijd scherp te werk kunt gaan. De bedrukte stanleymessen hebben bovendien een eenvoudig veiligheidsslot waardoor je nooit zomaar jezelf kan bezeren. Sommige stanleymessen zijn zelfs voorzien van een automatisch inschuifbaar mes. Wanneer je klaar bent met snijden schuift het mes automatisch terug in de behuizing!

Het assortiment van Joinz stanleymessen bestaat ook uit duurzame mesjes die gemaakt zijn van gerecycled plastic. Zo laat je met jouw goedkope weggevertje zien dat jouw bedrijf zich inzet voor een groen en schoner milieu. Een leuk geschenk met een mooie boodschap!

Tags: