Sanitaire spullen voor bedrijven

Een bedrijf heeft verschillende dingen nodig om een ontspannen sfeer te creëren. Zo hebben de meeste een leuke, gezellige kantine, maar is het er op de werkvloer ook vaak leuk ingericht om een ontspannen sfeer te maken. Wat echter veel bedrijven vergeten, is goed te letten op het sanitair. Het sanitair is een ontzettend belangrijk onderdeel van het bedrijf, omdat mensen rustig en ontspannend even naar de wc toe willen of hun handen willen wassen. Ze willen niet in een stinkgeur zitten of een nare ervaring hebben als ze naar de wc gaan. Daarom hier 2 tips hoe je het aangenamer kan maken op sanitair gebied voor een bedrijf.

#TIP 1: Luchtverfrissers

Het is ontzettend vaak dat bedrijven gewoon geen luchtverfrissers hebben. Als er geen luchtverfrissers zijn, gaat er naar enige tijd een geurtje ontstaan wat je niet wilt hebben. Je moet echter wel opletten wat voor luchtverfrissers je neemt, er zijn namelijk ook zat luchtverfrissers die door mensen als onprettig worden ervaren. Daarom moet je luchtverfrissers nemen die zo neutraal mogelijk ruiken, om het voor iedereen prettig te houden. Het gaat immers om de smerige geur te verdrijven, niet om je sanitair een geurtje te geven. Mocht je niet weten welke luchtverfrisser je moet nemen neem dan contact op met een schoonmaakbedrijf in Amsterdam.

#TIP 2: Toiletrol automaten

Niets is vervelender dan een toiletrol dat je niet goed af kan scheuren, of die je moeilijk kan vervangen omdat die vast zit door een ingewikkeld systeem. Maak het jezelf daarom makkelijk, neem een toiletrol automaat. Uit onderzoek is daarnaast ook nog gebleken dat via een toiletrol automaat veel meer toiletpapier bespaard wordt en je dus minder toiletpapier hoeft te halen, wat het goedkoper maakt. Daarnaast is het allerbelangrijkste natuurlijk dat het gewoon lekker makkelijk voor de werknemers is. Mocht je een toiletrol automaat nodig hebben, neem dan contact op met een schoonmaakbedrijf.

Tags: