Kaartspel kopen: de beste kaartspellen om toe te voegen aan jouw collectie

Wil je een kaartspel kopen? Dan is deze lijst een goede inspiratiebron om jouw collectie mee aan te vullen. Onze experts hebben hun aanbevelingen doorgegeven en aan de hand van deze reviews is deze top 3 gevormd. Door deze kaartspellen te kopen heb jij een nieuwe variatie voor jouw kaartspel collectie. Het grote voordeel aan een kaartspel kopen is dat je er niet veel aan uit hoeft te geven. De kaartspellen zijn compact en vaak makkelijk om te leren, waardoor ze altijd een goed idee zijn om mee te nemen op reis of naar het terras.

Exploding Kittens kaartspel kopen

Als je op zoek bent naar een snel en dynamisch spel om samen met je vrienden te spelen, dan moet je het kaartspel Exploding Kittens aanschaffen. Het uitgangspunt van dit spel is direct: elke speler moet een enkele kaart van de stapel trekken en hopen dat ze geen exploderend kitten krijgen. Als dat gebeurt, lig je uit het spel. Zoals je zou verwachten, is de winnaar de persoon die geen exploderende kitten raapt. Hoe voorkom je dat je verliest? Je hebt een hand met kaarten vast die je zullen helpen om het spel te beïnvloeden. Sommige bevatten manieren om je beurt over te slaan of om actiekaarten tegen te spelen. Ook zijn er kaarten die verklappen welke kaart je potentieel kan rapen.

Joking Hazard

Als je een fan bent van Cards Against Humanity, dan is dit kaartspel kopen iets voor jou. Joking Hazard is een kaartspel wat gebruik maakt van een vergelijkbare formule waar je lege plekken moet invullen met reacties, wat vaak leidt tot grappige scenario’s. Het verschil zit hem in de manier waarop. Dit spel maakt gebruik van afbeeldingen in plaats van woorden. Het spel begint met twee kaarten. Eentje is willekeurig gekozen en de andere is uit de hand van een andere spelen gehaald. Alle andere spelers moeten het afmaken met een eigen kaart. Wanneer jij de grappigste combinatie hebt gemaakt, dan krijg je een punt. Door dit kaartspel kopen heb je gegarandeerd een avond vol met lachen. Het kaartspel is aan te schaffen bij Spellenhuis

The Resistance kaartspel kopen

Ben jij een goede leugenaar of kan je goed zien wanneer een van jouw vrienden liegen? Dan is dit een leuk kaartspel om uit te proberen. The Resistance tovert alle spelers om in een bende vrijheidsstrijders die opkomen om een corrupte regering tegen te gaan. Helaas is een dictatuur niet makkelijk om om te gooien. In dit spel krijg je te maken met verraders en het is het doel van de eerlijke spelers om erachter te komen wie de verrader is. Iedereen kan het zijn, dus een goede tip om niet zomaar iedereen te vertrouwen in dit spel. Het spel wordt gewonnen door de vrijheidsstrijders wanneer ze drie van de vijf missies weten te voltooien. Dit kaartspel kopen leidt gegarandeerd tot een spannende spellen avond met jouw vrienden of familie. Haal het kaartspel dus zeker snel in huis.