Dit zijn de voordelen van de bedden van Swissflex

Steeds meer mensen blijken tegenwoordig een voorkeur te hebben voor bedden van Swissflex. Dat deze voorkeur door de jaren heen is ontstaan is eigenlijk niet vreemd te noemen. Voor ongelofelijk veel mensen geldt vandaag de dag dat ze niet meer kunnen rekenen op een uitstekende nachtrust. Dat is het gevolg van het feit dat ze met heel veel stress worden geconfronteerd. Toch is dit niet alles. Ook het ontbreken van een optimale kwaliteit kan namelijk het slaapcomfort sterk negatief beïnvloeden. Ben jij ook één van de vele mensen die maar niet goed meer kunnen slapen en ben je daarvoor op zoek naar een efficiënte oplossing? Lees dan vooral snel verder en ontdek wat de Swissflex bedden voor jou kunnen betekenen.

            1.) Bedden van Swissflex worden met de hand gemaakt

Op het ogenblik dat een bed nagenoeg volledig machinaal wordt gemaakt spreekt het voor zich dat het ongelofelijk lastig is om stil te kunnen blijven staan bij de kwaliteit die wordt gerealiseerd. Voor het merk Swissflex geldt dat ze een ongelooflijke waarde hecht aan niet alleen kwaliteit en duurzaamheid, maar ook aan veiligheid. Voor heel wat verschillende stappen die deel uitmaken van het productieproces van Swissflex geldt dat ze met de hand worden uitgevoerd. Bovendien is er natuurlijk ook nog de behoorlijk lijvige checklist waar het bedrijf gebruik van maakt. Deze bestaat uit maar liefst 70 punten. Door het hanteren van een dergelijke checklist kan ervoor worden gezorgd dat niet alleen de lattenbodems, maar ook de matrassen zo optimaal mogelijk zullen weten te voldoen aan de strengst mogelijke normen.

            2.) Je lichaamsgewicht is altijd perfect in balans

De belangrijkste reden om te kiezen voor één van de Swissflex lattenbodems heeft te maken met het feit dat ze ervoor zorgen dat jouw lichaam altijd perfect in balans is. Of je daarbij nu op je zij of op je rug of je buik ligt maakt geen verschil. De zogenaamde Swissflex Bridge-technologie waarbij bedden van Swissflex gebruik van wordt gemaakt is opgebouwd uit allerhande zelfregulerende veermodules. Deze verbinden afzonderlijke latten in de vorm van een keten. Voor deze veerketen geldt dat ze automatisch en bovendien ook zeer nauwkeurig reageert op de lichaamsdruk. Vervolgens weet ze zich volledig aan te passen aan alle bewegingen tijdens het slapen. Het resultaat hiervan is dat je altijd bent verzekerd van een ergonomisch volledig correcte ondersteuning. Het gebrek hieraan is volgens onderzoeken één van de belangrijkste veroorzakers van een slechte nachtrust. Dit is dus ongelofelijk belangrijk.

            3.) Keuze uit een ruime en zeer diverse stoffencollectie

Nog een voordeel waar je op kan rekenen bij bedden van Swissflex heeft betrekking tot de grote stoffencollectie waar je een keuze uit kan maken. De bekledingen die deel uitmaken van de Swissflex stoffencollectie zijn bovendien altijd afneembaar en kunnen bovendien ook uitstekend worden gereinigd. Voor alle stoffen die dit merk in haar bedden gebruikt kan worden vastgesteld dat ze er niet alleen stijlvol uitzien, maar ook zeer aangenaam aanvoelen. Bovendien is het ook nog eens zo dat al deze stoffen ook uitermate slijtvast zijn. Nog een extra belangrijk voordeel heeft te maken met het feit dat ze vrij zijn van schadelijke stoffen. Ook dit is iets waar je bij andere merken zeker niet van verzekerd bent, integendeel.

          

Tags: