De hotspots qua uitgaan in Amsterdam

In Amsterdam zijn onwijs veel hotspots, maar het gaat er uiteindelijk om wat jij leuk vindt. Houd je niet van techno, dan zul je jezelf in De School niet kunnen vermaken, net als enkele andere underground clubs in het centrum van Amsterdam. Anderzijds kun je lekker borrelen in de Jimmy Woo, maar kun je er anderzijds ook keihard stappen. Eigenlijk kun jij hier dus ook alle kanten op, maar het enige is dat jij erachter moet komen wat leuk is. Vergelijk hieronder drie uitgaansgelegenheden die wij als voorbeeld hebben gepakt. Wil je er meer ontdekken, klik dan even door naar destadAmsterdam.nl, dan vind je er onwijs veel.

Jimmy Woo

Al sinds 2013 is Jimmy Woo in de Leidsedwarsstraat in Amsterdam een van de bekendste clubs van de stad. De club is van donderdag tot en met zondag geopend. De stijlen zijn verschillend, al overheerst EDM in deze club. Check vooraf wat je kunt verwachten, want soms zijn er themafeesten, terwijl er andere keren een resident staat te draaien. Zeker dat jij naar Jimmy Woo wilt, koop vooraf jouw tickets en maak er een feestje van.

De School

Deze club was vroeger een echte school, met een gymzaal en natuurlijk de klaslokalen. Met naast deze club ook een restaurant en een café kan een avond op deze locatie eigenlijk niet meer stuk. Je moet wel van techno houden en het deurbeleid is streng, dus je weet nooit van tevoren of je binnenkomt. Echter, met meer dan duizend mensen per avond binnen is de kans best groot dat ook jij binnenkomt.

Skylounge Bar

Liever een avond heerlijk relaxen op hoogte, kies dan voor de Skylounge bar naast het centraal station. Vanuit hier kun jij onder het genot van een hapje en een drankje de volledige stad overzien, een hele bijzondere ervaring. Bovendien zul jij de plekken herkennen waar je die dag bent geweest en zie je dat Amsterdam ook ‘s avonds en ‘s nachts een bruisende stad is.

Meer weten over alle uitgaansgelegenheden, bekijk uitgaan in Amsterdam!